Nabídky práce pro páry v Nizozemsku

Chcete pracovat v Nizozemsku, ale nechcete cestovat sami? Nebo je vám smutno při pomyšlení na odloučení od milované osoby? Nebojte se, máme pro vás řešení: práce pro páry v Nizozemsku!

Proč opouštět manžela či manželku, když můžete žít a pracovat společně v Nizozemsku? Nikdo nemá rád dlouhé rozchody a ve dvou se to vždycky lépe táhne. Ve společnosti Covebo je umožněna práce pro páry v Nizozemsku. Všechny nabídky práce lze aplikovat pro páry - můžete to udělat několika způsoby:

Přijďte společně do jedné z našich kanceláří (adresy najdete zde) a zúčastněte se přijímacího pohovoru. Nejenže se vám oběma bude lépe pracovat, ale náborový pracovník vám také pomůže s vyřízením všech formalit. To vše je součástí našich služeb!

Zavolejte společně do jedné z našich kanceláří - rozhovor proběhne po telefonu z pohodlí vašeho domova. Jednodušší a příjemnější už to být nemůže. :) Telefonní číslo: +420 255708900. Díky společné registraci budeme moci poskytnout:

- společné ubytování v dvoulůžkovém pokoji,

- práci ve stejné továrně - obvykle na stejné směně;

- společná doprava do práce a z práce.

Jen se nebojte! Máme rádi páry, které pracují společně, a vždy se snažíme, abyste byli nablízku a měli vzájemnou podporu. Víme, jak je to pro vás důležité! Podívejte se na naše nabídky práce pro páry v Nizozemsku a přihlaste se!

related job

related.job.description

Tísňová čísla v Nizozemsku. Co dělat v případě nouze?

4 min.abbr5 května 2022

Co určitě stojí za to vidět v Amsterdamu, 6 míst, která musíte navštívit.

5 min.abbr5 května 2022

Dobrý životopis - jak vypadá?

4 min.abbr27 dubna 2022